Celler Vinya els Vilars

vinya els vilars arbeca

Celler Vinya els Vilars

973 149 144
vinyaelsvilars@vinyaelsvilars.com
web

Vinya els Vilars d’Arbeca és la materialització d’un somni fet realitat dia rere dia a base de treball, compromís i molta estima. És una petita explotació de vins de qualitat i caràcter familiar amb una producció que no supera les 25.000 ampolles i on no hi a més secret que l’esforç continuat, el respecte a la terra i una gran estima pel que fem.

En aquest indret de les Garrigues us trobareu amb el lloc d’origen d’uns vins amb una gran personalitat i caràcter i un entorn afable i ric en experiències per gaudir de l’enoturisme.

Sense secrets, amb transparència i honradesa, aquest projecte, que va arrancar al 2002, presenta avui en dia al mercat cinc varietats de vi diferents elaborades a base de raïm syrah i merlot. Totes elles les podeu degustar en les vistes i tasts que organitza el celler.

A més de posar a prova els vostres sentits amb algun dels seus vins, Vinya els Vilars us ofereix l’oportunitat de gaudir d’un entorn que traspua naturalitat i senzillesa. Si us perdeu trobareu gent arrelada a la terra i un paisatge garriguenc amb les vinyes, les oliveres i els cereals com a grans protagonistes del qual marxareu amb la sensació de que encara és possible viure, treballar i gaudir del temps lliure d’una manera autèntica, natural i sostenible.

Vinya els Vilars pertany a la DO Costers del Segre