Olis d'Arbeca

oli cooperativa arbequina

Cooperativa Arbequina

973 160 000
info@arbequina.coop
web

L’origen de la Cooperativa Arbequina es remunta a més d’un segle. Des dels inicis ha fet de l’oli verge extra la seva bandera procurant la màxima qualitat, aquest fet ha tingut nombrosos reconeixements a través de premis i accèssits.  Éss una de les productores de l’oli d’arbequina amb Denominació d’origen protegida «Oli Les Garrigues».

A l’Agrobotiga, ubicada a l’Espai Cèsar Martinell, hi podreu adquirir tots els seus productes. També a través de la seva botiga en línia.

raig arbeca

Raig d'Arbeca

Carrer Arquitecte Gaudí, 2,

662 43 31 33
contacte@raigdarbeca.com
web

Raig d’Arbeca és un oli de gran puresa i qualitat, considerat un producte gurmet. Fruit d’oliveres arbequines, és la representació de la bona feina i la cura de la terra.

A l’establiment hi trobareu els diversos olis d’oliva verge extra que produeixen.

A més, hi venen vinagre “Gabernet Sauvignon” de marca pròpia i el vinagre Badia “Agredolç amb mel de taronger” i importen productes de la marca “La Chinata” elaborats amb un ingredient bàsic: l’oli d’oliva verge extra ecològic.

Les seves instal·lacions disposen d’amplis espais per a realitzar-hi celebracions i tot tipus d’esdeveniments.

També podeu comprar els seus productes a través de la seva botiga en línia.

Dauliba

Av. Dr. Garcia Teixidó, 116 25242 Miralcamp

shop@dauliba.com
web

Una ampolla d’or líquid per portar al món l’indret que donà nom a les olives arbequines. Dauliba són segles de treball al camp reinterpretats, forjats, fins a obtenir un oli intens de màxima qualitat. Dauliba és la necessitat de reinventar el demà, un clar desafiament al teu paladar.

Compra en línia

Nousegons

615 029 105
info@nousegons.com
web

Amb Nousegons, cada segon pot ser únic. La tradició, el territori i la qualitat ens defineixen. La passió, la perseverança i l’excel·lència ens caracteritzen. Amb només nou segons, la tradició, la passió, el territori, la perseverança, la qualitat i l’excel·lència inundaran tots els nostre sentits. L’origen d’aquest és fruit d’un acurat tast familiar durant una nit d’hivern, el resultat fou la mitjana de temps de percepció màxima del producte.

Oli Cimal

646 012 860 / 973 160 583

Oli ecològic