Degusta l’essència originària de l’oliva arbequina

Us convidem fer un viatge per la tradició dels nostres paisatges, per un terra que veié nàixer la varietat d’oliva més preuada del món: l’arbequina. Ho fareu coneixent la centenària Cooperativa Arbequina i l’Espai Martinell, una de les catedrals de l’oli de les Garrigues. Es tracta d’un bonic edifici modernista dissenyat per l’arquitecte Cèsar Martinell. L’Espai Cèsar Martinell acull també una agrobotiga i l’Oficina de Turisme d’Arbeca.

L’activitat consisteix en un tast guiat d’olis i una visita a les antigues premses de la Cooperativa Arbequina. El tast d’oli es realitza amb el got blau, aquest model de got no és casual ni un capritx, sinó que respon a la necessitat de disposar d’una eina, la més objectiva possible, per avaluar els olis i especialment els olis monovarientals i d’alta qualitat que produeix l’oliva arbequina. El tast s’acompanya amb pa, xocolata i sals. Us sentireu uns exploradors descobrint tots els matisos dels olis arbequins!

A més de degustar els nostres olis ancestrals, us aproximarem al procés d’elaboració de l’oli i tot el que hi ha darrere de cada ampolla: l’esforç i el saber fer de tot un poble que durant segles manté viva l’herència més preuada dels nostres avantpassats: l’oliva arbequina.

espai cesar martinell arbeca garrigues

INFORMACIÓ I RESERVES

📅 Dimarts i diumenges

⏰ MATÍ: De les 10.00h a les 12.00 h

⏳ 1 hora i 15 minuts

👥 Mínim 20 persones

💶 5€ adults / 3€ infants (de 9 a 12 anys)

💳 Es permet pagament amb targeta de crèdit

RESERVES

Al telèfon 973 160 182, de dimarts a divendres de les 10:00 h a 14:00h. També podeu fer la reserva a través del formulari de sota.

Sol·licitud de reserva